Myytävät parantavat kivet

Myytävät parantavat kivet


Jokaisella Ametistilla on oma energiansa ja "henkensä". Kun kohtaat oman kivesi, se tuntuu ja silloin kyllä kannattaa se kivi hankkia itsellesi. Tällöin sinulla on vähän niin kuin "oma voimalaitos" ! Olet löytänyt jotain todella mahtavaa itsellesi silloin! Tällöin sinulla on oman energiasi todellinen tasapainoittaja, energioiden putsaaja ja energioiden lataaja käytettävissäsi!!

Joskus tuodaan tieto jo ennen ihmisen tuloa, että hän ostaa kiven. Tällöin  on yläkerta valinnut kiven  henkilölle ja siitä energiasta mikä hänen kivensä on... Ei  voi erehtyä! Se energia on niin voimakas! Tunnistan ihmisten ja kivien energiaa, ja tätä yhtälöä kun se toimii näin ... on aivan upea saada olla mukana tällaisessa kosmisessa tapahtumassa!! Nähdä ja tuntea tuo toimiva energia!

Nämä tässä myynnissä olevat kivet ovat valikoituneet energiansa vuoksi tähän myyntiin.  Isoimman kiven energia tuntuu jo metrien päähän olohuoneessa ja pienempien kivien sitten lähemmäs, mutta kaikilla kivillä on tuo energiansa!  Myynnissä on myös pienempiä  kiviä , mutta helmet ovat tässä. Jos sinua kiinnostaa pienemmät kivisauvat esim. Ruusukvartsi-kärki tai ametistin kivikärki, voimme tutkia halutessasi energiasi toimivuutta näihin kiviin. Löytyykö näistä kenties sinun kivesi?

Yhteydenotot kivistä voit tehdä sähköpostiin: zirius1133@gmail.com. 

ISO AMETISTI XXL 57 cm korkea


Upea Iso Ametisti onkalo 57 cm korkea!!!

Tässä kivessä on kaikki...

Oma Ametisti onkalo, jossa voit ladata muut kivesi   ja jopa juomavetesi!

Ametisti kiven voima on todella puhdistavaa ja tasapainoittavaa. Ametistia käytetäänkin energioiden voimallisena puhdistajana kotona ja tasapainoa tuomassa ympäristöönsä.

Nyt upea mahdollisuus ostaa itsellesi 57 cm korkea ja 59 kg painava näyttävä kivi kotiisi ja nyt edullisesti!

Kiven koko 57x26x32 cm

kork x syvyys x leveys


XXL Ametistin hinta on 3200€

AMETISTI 26 CM korkea,   4,6 kg

AA- luokka puhtaus kiteissä


MYYTY


Kaareva AMETISTI 18x14x7cmMYYTY

    0700-82450
      2,53€/min
zirius1133@gmail.com 
 VALO22.COM 
Kaikki oikeudet pidätetään 2020
Luo kotisivut ilmaiseksi!